0
ÉV

Sokan megtalálták a segítségemmel a saját útjukat, amelyen jobban tudnak működni, és boldogok.
Segítek kiválasztani azt a szakmát amelyben eredményes és boldog lehetsz. Segítek Neked abban, hogy az emberi kapcsolataid javuljanak, és megmutatom, hogyan lehetsz önmagad.

Én az egyént látom benned, azt az egyedi lényt, aki hozzám fordul, figyel rám, és én is figyelmet és törődést adok neki: ítélkezésmentes, biztonságos környezetet a fejlődésre. 

Szerintem semmit sem kell szégyellni!

Mindig a legjobb döntést hozza az agyunk, és annak megfelelően cselekszünk. Csupán az a kérdés, hogy elegendő és megfelelő információval rendelkezünk-e abban a pillanatban, amikor döntünk, ahhoz, hogy azon az úton induljunk el, amelyen eljutunk a valódi céljainkhoz. 

Mit jelent ez? Nem megbánni, hanem megérteni kell a döntéseinket, és új döntéseket hozni. Nem véletlenül döntöttél és cselekedtél a múltban úgy, ahogy az történt! Én abban segítek neked, hogy megértsed ezeket a folyamatokat, hogy fel tudd oldozni magad a bűntudat és a lelkiismeret furdalás alól, mert ezek csak blokkolják a fejlődésedet.

Nem ítélkezem. Nem akarok senkit sem megváltoztatni.

Abban segítek, hogy a realitást és önmagadat jobban megismerd, és az út tiszta és könnyű legyen. Nem befolyásol a származásod, az identitásod, a pénztárcád, a képzettséged, és a múltban tett cselekedeteid. 

Amire a figyelmedet fordítom az a te életed, a te utad, a te céljaid.

Az elmúlt 15 évben több, mint 2000 embernek segítettem megtalálni azt a munkát, munkahelyet, amelyben kiteljesedhet és eredményesen működhet. HR szakértőként dolgoztam éveken át vállalatoknál, majd saját vállalkozásomban tanácsadóként. Tanulmányaim és a szakmai tréningek mellett a legtöbb tapasztalatomat gyakorlatban, a valódi élet iskolájában szereztem, de folyamatosan fejlesztem magamat pszichológiai tudással. Célom, hogy mindenkinek egyedi, személyre szabott segítséget tudjak nyújtani a szakmaválasztás, a magánélet és az önmegvalósítás területein.

Keressük meg együtt azt az utat, ami neked a legjobb érzést nyújtja! 

Jelentkezz be az egyéni vagy a csoportos foglalkozásaimra! Kövess engem a social mediában! Szeretettel ajánlom a blogomat és az online előadásaimat.