Emberismereti és önismereti tréningek 

online webináriumok

letölthető előadások 

táborok

Megismerni önmagadat a legfontosabb út, amely a sikereidhez vezet.

Ha ismered magadat, jobban is érted majd, hogy…

  • mit miért teszel,
  • miért vagy boldog vagy boldogtalan, depressziós, frusztrált, dühös vagy folyton fáradt.
  • mire vágysz, és azt hogyan tudod elérni,
  • az emberek miért viselkednek veled úgy, ahogy…
  • hogyan lehetsz boldog és sikeres ember.

Előadásaink és programjaink abban segítenek Neked, hogy ne félj megismerni önmagadat, illetve, hogy a többi ember viselkedését is jobban megértsd.

A foglalkozásokon olyan felismeréseid lesznek, amelyekkel már aznap vagy másnap is jobban tudsz működni, és ezáltal sokkal békésebb leszel és nyitottabb a külvilágra is.

Könnyebben fogod a dolgaidat elvégezni, jobban fogod látni, hogy milyen életcélokat akarsz elérni, jobban fogod tudni szeretni magadat és a többi embert.

A családoddal, a barátaiddal, a szerelmeddel javulni fog a kapcsolatod, könnyebben találsz magadnak ideális párt és magabiztosabb, stabilabb emberré válsz.

Nyáron jön az ifjúsági táborunk 18-25 éveseknek, amelyben rengeteget segítünk a résztvevőknek, hogy a tudatos és boldog élet útjára lépjenek. Részletek itt.

Ősszel jön a felnőtt táborunk, amelyben elvonulhatsz egy kicsit a világ elől, megismerve jobban önmagadat. Nem csak fizikailag, de lelkileg is megpihenhedsz, majd feltöltődve haladhatsz tovább az életedben tudatosabban, békésebben, önmagadat jobban szeretve.

Ne félj attól, hogy nem akarsz magadról beszélni mások előtt! NEM KELL! Foglalkozásaink során bármit kérdezhetsz, bármit megoszthatsz magadról velünk, de ez nem kötelező. Mindenki magában vonja le a saját maga számára fontos következtetéseket. Nincsenek kötelező beszámolók, játékok, amelyekben részt kell venned, ugyanakkor ha szeretnél, akkor van rá lehetőséged.

ONLINE WEBINÁRIUMOK

Havonta hozunk neked egy témát, amely segít abban, hogy jobban működjön az életed.

Kényelmes, online részvétel, majd letölthető felvételek. A kanapén, az autóban, főzés közben, sport közben vagy akár az erdő középen hallgathatod tanácsainkat, amely érted van, azért, hogy végre felébredj a bánat illúziójából.

Olyan tanácsok, amelyek egyszerűek és azonnal jobban tudsz működni általuk.

Nem kérjük, hogy szeresd magad és gondolkodj pozitívan! 🙂

Inkább megmutatjuk, hogy hogyan szeretheted meg magadat, és hogyan lelhetsz vidám békeségre.

Életvezetési tanácsadás

Életmód tanácsadás

Mozgás, és táplálkozási tanácsadás

Énmárka építés

Tudatos minimalista életmód kialakítása

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a következő előadásról!

„Egy szuper közösségbe csöppentem bele remek témákkal. Rengeteg érdekes dolog hangzott el, ami felkeltette az érdeklődésem, és buzdított a jó irány felé tartó változásra. Személy szerint mindig is érdekelt a pillangóhatás elmélete, de itt tudatosult bennem igazán, hogy mit is takar pontosan és az is, hogy egy kis hazugság is mekkora port tud kavarni a későbbiekben. Köszönöm a segítséget, amit itt kaptam!”

(Nóri, 18 éves)

Ha kérdésed van, tedd fel bátran a lenti elérhetőségeken!

e-mail: hello@purkaldkriszta.hu

telefon: +36 70 675 2348